Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Εντυπώσεις 1ο MUDRUN



Η συμμετοχή του κόσμου  μεγάλη σε αυτήν την διοργάνωση που ως ομάδα μπορέσαμε και εξασφαλίσαμε ένα περίπτερο για να αναδείξουμε το άθλημα της χρωματοασφαίρισης.



Σίγουρα κάναμε ένα μεγάλο βήμα καθώς κοινοποιήσαμε την παρουσία μας σε μεγάλη μερίδα κοινού που ξεπερνά το στενό κύκλο των χρωματοσφαιριστών.

Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου μας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και το ενδιαφέρον του κόσμου για την χρωματοσφαίριση πολύ μεγάλο.

ΟΛΟΙ είμασταν έτοιμοι να απαντήσουμε σε απορίες σχετικά με το άθλημα της χρωματοσφαίρισης και ειδικότερα της τακτικής χρωματοσφαίρισης, καθώς εξηγούσαμε τους κανόνες ασφαλείας και το τρόπο χρήσης των μάρκαδόρων.




Ιδιαίτερη αίσθηση μας έκανε το γεγονός ότι οικογενειάρχες μαζί με τα παιδιά τους ρώταγαν πληροφορίες για το πώς μπορούν και τι χρειάζεται για να πάρουν μια γεύση από αυτό το άθλημα όλοι μαζί.

Η παρουσία μας διαρκώς εμφανής στο περίπτερο μέσα και έξω από αυτό, στο parking δίνοντας οδηγίες, μέσα στο κόσμο και ώς ασφάλεια στα εμπόδια του αγώνα  προσφέροντας την βοήθειά μας αν αυτό απαιτούνταν. Προσφέραμε τις πρώτες βοήθειες σε περιπτώσεις για μικρο εκδορές και τσιμπήματα.

Παραδώσαμε στο νικητή του Μudrun 2012 ένα δωρεάν παιχνίδι για 5 άτομα προσφορά του χορηγού μας Athens Paintball Village.
Επίσης με δωρεάν λαχειοφόρο, κληρώσαμε 1 μάσκα και τρείς μπλούζες προσφορά του χορηγού μας Paintballonline.
Να τους ευχαριστήσουμε και εμείς για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Επίσης οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν facepainting από επαγγελματία του χώρου και να τους βοηθήσουμε να περάσουν ακόμα πιο ευχάριστα.


Να ευχαριστήσουμε και την Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Αττικής που συνεργαστήκαμε αυτές τις μέρες στην προετοιμασία αυτής της τόσο πετυχημένης διοργάνωσης .

Τέλος να δώσουμε συγχαρητήρια στα τρία μέλη μας που πήραν μέρος και ολοκλήρωσαν την διαδρομή

  • marine
  • redberet
  • berzerker


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου